לפני שאתחיל אני רוצה לספר לכם קצת עלי עצמי.
שמי דוד לוי, נשוי לרחל העוגן שלי, ואב ל3 ילדים מקסימים.
כבר משחר ילדותי, הדבר האהוב עלי היה להיות עם אימי במטבח!
תמיד נמשכתי שבי אחר הניחוחות המהבילים, היופי וטעם בישוליה הנהדרים של המורה הראשונה שלי. אז, עדיין לא גמלה בליבי ההחלטה לגבי עתידי כטבח, זו פשוט הייתה הנאה צרופה.
הידיעה שאומנם ייעודי קשור לתחום הקולינרי התגבשה עת הייתי קיבוצניק, כשבאופן טבעי החלטתי לעבור מתחום הפלחה למטבח...
ללא השכלה מקצועית בנושא, אך עם הרבה אהבה ויצירתיות, תרמתי הרבה יותר במטבח.
דרכי נדדה בין קיבוצים, כשתמיד התברגתי, איפה אם לא ...במטבח .
לאחר שנות עבודה וניסיון, החלטתי לבסס את ידיעותיי והלכתי ללמוד בבית ספר גבוה ללימודי קולינריה הקרוי "תדמור" שף סוג 3 וב"דן גורמה" השלמתי ל סוג 5.
מסע חיי התפתל, הייתי שותף בהקמת מסעדה בתל אביב, בישלתי על סטים של סרטים וכ 15 שנה הייתי טבח ב"מרכז לקבלה" בסניפיו בארץ ובחו"ל.
זכיתי לנהל מטבח, לבשל אלפי מנות לסעודות החגים, ארוחות גורמה לאירועים קטנים עבור סלבריטאים כדוגמת מדונה, ליז טיילור ורוזאן בר.
לאחר שנים של עבודה בתחום החלטתי להקים קייטרינג עצמאי.
קייטרינג ביתי איכותי וכשר שייתן ביטוי לניסיון ליצירתיות ולאהבה שלי לאוכל ולבישול.
תמיד בערה בי התובנה שמזון משפיע על התפקוד של האדם ולא רק במובן הפיזי כי אם בעיקר במובן הנפשי והמנטאלי, ומתוך תובנה זו, אני משקיע המון בכוונה, ובמודעות שנספגת באוכל ומשפיעה על הסועדים.
כיום במטבח שלי מתבשלים: סעודות שבת, אירועים עד 60 איש וארוחות עסקיות.